Om Oss

Velkommen til Kaffeklubben, din faste leverandør av kvalitetskaffe rett på døren! Vårt mål er å gjøre det enkelt for deg å nyte deilig kaffe av ypperste kvalitet med et fleksibelt abonnement. Hos oss kan du velge blant et bredt utvalg av kvalitetskaffe og få det levert direkte hjem til deg. Du bestemmer selv mengden og hvor ofte du vil motta leveransen, slik at du alltid har fersk kaffe tilgjengelig.
Kaffeklubben ble grunnlagt av tre kaffeentusiaster som brenner for å tilby den beste kaffeopplevelsen til alle, enten du er en lidenskapelig kaffekjenner eller bare nyter en god kopp kaffe om morgenen. Vi mener at det du putter i kroppen din skal være av høyeste kvalitet og organisk, og derfor sørger vi for at vår kaffe kommer fra etisk riktige miljøer.
Vårt engasjement for kvalitet stopper ikke ved kaffen. Vi er dedikert til å gi deg førsteklasses kundeservice. Vi ønsker å gjøre din kaffeopplevelse så enkel og tilfredsstillende som mulig, og vi er alltid her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller behov.
Ønsker du å inngå en bedriftsavtale med Kaffeklubben som din faste leverandør av kvalitetskaffe? Kontakt oss gjerne for mer informasjon på kontakt@kaffeklubben.net.
Vi ser frem til å bringe den beste kaffen til deg, rett på døren!